Horoscop

Valabil pe 16 iunie

Berbec: Aveţi energie, poate şi un plan foarte bine pus la punct şi puteţi da un tun în afaceri - să nu rataţi o şansă. Se poate să luaţi nişte bani şi să faceţi şi plăti că le-oți fi amânat pe vreunele şi s-or fi strâns - o să tot vânturaţi bani.

Taur: Apare cineva care se gândeşte la o colaborare cu voi şi o să evaluaţi situaţia să ştiţi dacă merită, sau nu, că mai aveţi şi alte treburi. O să primiţi ajutor, e o echipă de susţinere şi o să faceţi performanţă, o să scoateţi la iveală toată experienţa voastră şi o să fie un succes.

Gemeni: Se poate să vă găsiţi un nou serviciu şi să luaţi şi bani, să vă regăsiţi în munca respectivă. Se poate să primiţi acei bani pe care trebuia să-i luaţi mai de mult şi să strângeţi un capital cu care să vă puteţi mişca, să faceţi şi o investiţie, eventual, dacă urmăriţi acest lucru.

Rac: Poate vă schimbaţi regimul de viaţă, începeţi o gimnastică, chiar şi-acasa, luaţi voi un program de pe net şi o dietă. O s-aveţi spor la treabă, fie că e vorba despre serviciu, şcoală, sau despre alte preocupări legate de casă, o s-aveţi energie şi disponibilitate.

Leu: Aţi putea da lovitura în afaceri dacă vă folosiţi flerul şi o s-aveţi bani să vă puteţi mişca. Sunt probleme de sănătate care se pot rezolva fără dificultate, totul e să nu faceţi abstracţie de ele, c-o să aveţi de tras dup-aceea, o să vă doctoriciţi.

Fecioară: O să vă puteţi implica într-o activitate care va aduce bani şi vă poate propulsa şi în carieră.  V-aşteaptă cineva prin ţară, pe undeva, poate şi prin lume, şi e de văzut cum staţi cu banii şi cu zilele de vacanţă, să vă fie clar dacă vă puteţi duce sau nu.

Balanță: Poate ieşiţi la rampa cu ceva nou care o să v-aducă un plus de notorietate şi o să fie un succes. Vin de undeva nişte bani şi o să vă plimbaţi, poate luaţi bilete de cazare undeva la aer curat, poate faceţi şi o baie-n mare, ca să ştiţi pe ce bani puteţi conta.

Scorpion: Poate vine rezultatul de la şcoală, sau de la un interviu şi o să vă meargă bine. Poate abia acum puteţi pleca acolo unde-aţi făcut rezervarea şi ar avea de unde să vă priască, să faceţi un concediu pe măsură aşteptărilor.

Săgetător: Se poate s-aveţi de rezolvat nişte probleme de familie şi să nu vă lăsaţi până nu-şi spune fiecare părerea, să ştiţi încotro. Va intră bani, pot fi şi din urmă, şi-o să puteţi face nişte achiziţii, vă pregătiţi poate şi de vacanţă şi arvuniţi câteva locuri de cazare să plecaţi cu ai voştri.

Capricorn: O să vă-mpăcați cu cineva care a făcut o pauză de relaţie, dar i-aţi lipsit şi totul se repară. O să reluaţi o negociere care se poate-ncheia în termeni impuşi de voi şi o să v-apucaţi de treabă, să faceţi impresie - în mod public, e o şansă de afirmare pentru voi.

Vărsător: Au fost nişte situaţii care v-au stresat şi acum o să vă mai relaxaţi ca s-o luaţi de la capăt, c-aveţi multe de dovedit. E posibil s-aveţi de lucru în avalanşă, dar o să vă descurcaţi că sunteţi inventivi şi cu prezenţa de spirit şi o să iasă ceva frumos.

Pești: Poate lansaţi la apă o idee care să prindă viaţă şi să câştigaţi bani de pe urma ei, să vă-mbogățiți. O să vă refaceţi viaţa de cuplu, apare cineva care e interesat de voi şi o să vă armonizaţi frumos, mai ales că sunteţi dispuşi să lăsaţi de la voi.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: