Fructe și legume în loc de cadouri, la Târgul de Crăciun

Legume și fructe în Târgul de Crăciun din centrul orașului în loc de cadouri. Este planul pe care îl are municipalitatea pentru producătorii care vor să-și vândă marfa în afara pieței, pentru a evita aglomerația din piețe. Dacă vor solicita, ei vor putea să vândă produsele în căsuțele amenajate în centrul municipiului.

Cele 20 de căsuțe vor putea astfel să găzduiască producătorii în următoarea perioadă. „Avem cele 20 de căsuțe pe aleea pietonală, pe care le putem pune la dispoziție cu un anumit program orar pentru toți cei vor să-și aducă produsele tradiționale sau produsele din gospodărie pentru a le putea comercializa”, a explicat Primăria Târgu Jiu.

Deși ambele piețe din Târgu Jiu vor rămâne deschise pentru că funcționează în aer liber, municipalitatea a anunțat că va amenaja și piețe volante pentru producătorii care vor să evite furnicarul din piețe. „E o decizie pe care am luat-o în pandemie. Dacă va fi nevoie, la solicitarea producătorilor autohtoni și a micilor întreprinzători, putem crea piețe volante. Indiferent de zonă. Ne orientăm să nu comasăm cantitatea de produse doar într-o anumită zonă așa cum este astăzi Piața Mare sau Piața Mică. Putem să amenajăm și în zona centrală până în data de 1 Decembrie”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: