Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandemia trage cortina teatrului târgujian

Iubitorii Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din municipiul Târgu Jiu mai au de așteptat până vor intra în sala de spectacole. Conform ultimei decizii luate de către autorități în contextul epidemiologic în care ne aflăm, instituțiile de cultură își închid ușile pentru o perioadă de 14 zile.  Deși anunțaseră că se va juca un spectacol de excepție, reprezentanții teatrului târgujian vor trebui să mai amâne puțin premiera din acest weekend.

Premiera  “Prietenul din Franța”,  trebuia să fie prezentată publicului pe data de 7 și 8 noiembrie 2020, însă, din păcate, actorii nu pot ura pe scenă în perioada următoare, ci doar atunci când se va permite accesul publicului.

Cei care au achiziționat bilete pentru avanpremieră și premieră sunt așteptați la agenția teatrului pentru a primi contravaloarea biletelor, anunță reprezentanții Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: