Fugă de răspundere la UATAA Motru

Liberalii se feresc să își asume răspunderea conducerii Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru, după ieșirea din insolvență a societății. În lipsa unei conduceri, salariații nu primesc lefurile, deși sunt bani în conturile societății.

Primarul Cosmin Morega a anunțat, la finalul săptămânii trecute, că a mai alocat 4 milioane de lei către Uzina de Agent Termic, pentru plata datoriilor, dar banii nu pot fi cheltuiți. “În trei luni au intrat peste 10 de milioane de lei la UATAA, din contul primăriei”, a spus primarul PSD, Cosmin Morega.

Consilierul liberal Sanda a demisionat din AGA de la UATAA, astfel că acționarii nu pot numi un nou consiliu de administrație, pentru ca societatea să fie condusă după ieșirea din insolvență. Și nu este primul liberal care face pasul înapoi.

Primarul Cosmin Morega a spus că niciun inginer din uzină nu vrea să își asume conducerea societății. “Au avut bani, i-au risipit, dar acum nu vor să își asume conducerea”, a mai spus Morega la Radio Infinit. Acesta susține că, dacă PSD ar pune reprezentanți la UATAA, nu ar mai respecta algoritmul politic.

Primarul Morega a făcut un apel către consilierul local Ilie Petrescu, fost senator de Gorj, care este membru în AGA de la UATAA Motru, să sprijine numirea unei conduceri.

Vizualizări: 1,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: