Furt în sediul Poliției. Unui polițist i-au dispărut din fișet cătușele, un spray lacrimogen și o tonfă

Furt în sediul Poliției Municipiului Deva! Unui polițist i-au fost furate din fișetul aflat în biroul său mai multe obiecte folosite la intervenții. Omul legii a fost lăsat fără o pereche de cătușe, un spray lacrimogen și un baston.

Incidentul a fost sesizat în urmă cu patru zile. Hoțul nu a fost încă prins, iar cazul a ajuns în atenția polițiștilor de la Biroul Control Intern.

"La data de 04 aprilie 2023, poliţiştii Biroul Control Intern din cadrul IPJ Hunedoara au fost sesizaţi de un agent de poliție despre faptul că în data de 04 aprilie 2023, în intervalul orar 08:00-16:00, din fișetul metalic ce se află în biroul din cadrul Compar­ti­men­tului de Proximitate al Poliției Mu­ni­cipiului Deva (în care agentul de poliție își desfășoară activitatea), i-au dispărut o tonfă, un spray iritant lacrimogen și o pereche de cătușe. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările vizând stabilirea cir­cums­tanțelor comiterii faptei şi luarea măsurilor care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan, potrivit stiridinhunedoara.ro. 

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: