Furt la o staţie GPL. Trei reţineri!

Poliţiştii din Plopşoru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 41 de ani, din comuna Plopşoru, despre faptul că trei persoane au încercat să sustragă o sumă de bani din staţia G.P.L. de pe raza comunei, însă fiind surprinşi de acesta, au fugit cu un autoturism pe D.E. 79, spre Rovinari.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că cei trei ar fi oprit la staţia GPL cu punct de lucru în comuna Plopşoru, iar în timp ce una dintre persoane purta discuţii cu angajata societăţii, de 45 de ani, din localitate, pentru a-i distrage atenţia, o altă persoană ar fi pătruns în cabina staţiei pentru a sustrage încasările din casa de bani, moment în care, fiind surprinşi de apelant, cei în cauză au fugit.

La scurt timp cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, toți din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman au fost identificați într-o pădure pe raza orașului Țicleni și conduși la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Faţă de cei trei s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 1,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: