Gafă la UCB! Anunţă dezvăluiri despre un demnitar, apoi retractează! - DOCUMENTE

Universitatea "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu a emis astăzi două comunicate de presă. În primul anunţă convocarea unei conferinţe de presă pentru vineri, 21 noiembrie, "având ca obiectiv dezvăluiri de excepţie privind imixtiunea unui demnitar în alegerile pentru funcţia de rector". "Faptele demnitarului respectiv sunt de natură a afecta grav autonomia universitară. La conferinţa de presă, vor participa membrii Biroului Senatului Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu", se arată în invitaţia către presă.

La scurt timp, un alt comunicat care anunţă sec: "Dintr-o regretabilă greşeală, a fost transmis un Comunicat de presă  privind organizarea unei Conferinţe de presă vineri, 21.11.2014.  Conferinţa de presă anunţată nu va avea loc, întrucât conţinutul acelui Comunicat este eronat. Vă mulţumim pentru înţelegere!".

Purtătorul de cuvânt al universităţii şi-a asumat întreaga responsabilitate, susţinând că a greşit convocând o conferinţă de presă în baza unor informaţii auzite "la colţ de stradă".

confe_ucb_exploziva

confe_erata_ucb

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: