Gala Premiilor Oscar, la Digi

Gala premiilor Oscar 2018, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, va fi difuzată în România în direct şi în exclusivitate, în noaptea dintre 4 şi 5 martie, de Digi24 şi Digi Film. Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv în care Digi24 şi Digi Film vor transmite, în direct şi în exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film.

Oana Zamfir şi invitaţii ei vor comenta predicţiile, momentele de vârf ale anului cinematografic şi cele mai importante secvenţe ale serii, începând cu ora 01.30 pe Digi24 şi Digi Film. Postul de televiziune va difuza, în jurnalele de ştiri, o serie de materiale dedicate ediţiei din acest an a premiilor Oscar. Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din anul 1953. Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte. Procesul este secret, aşa cum sunt şi rezultatele, până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles. (A.A.)

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: