Găman acuză un penalty neacordat şi un gol anulat

Pandurii Târgu Jiu rămâne fără nici o victorie în deplasare de la numirea antrenorului Mario Găman. Gorjenii au pierdut meciul cu CSM Deva însă au acuzat numeroase greşeli de arbitraj care au dus la vicierea rezultatului.

Pandurii a înregistrat un nou eşec cu antrenorul Mario Găman pe bancă pierzând meciul de la Orăştie cu CSM Deva, scor 2-1.  Nemulţumiţi clar de anumite erori de arbitraj, cei de la Pandurii nu se sfiesc să susţină că echipa este şi acum vânată de arbitri, acest lucru întâmplându-se meci de meci sezonul trecut, când Pandurii juca în Liga 2.

Cei de la Pandurii au acuzat în primul rând penalty-ul prin care Mahadi Kayondo a deschis scorul. „A fost o partidă dificilă, ştiam că ne așteaptă un meci greu. Meciul a fost echilibrat, dar au primit foarte uşor, din punctul nostru de vedere, o lovitură de la 11 metri. După 5-6 secunde de la terminarea fazei, arbitrul a dat penalty. După câteva situaţii de a marca, am început rău a doua repriză, am luat gol imediat, deşi am vorbit cu băieţii să intrăm concentrați”, a spus Găman despre meci, adăugând că echipa sa a avut şi un gol valabil care a fost anulat dar şi o o lovitură de la 11 metri neacordată: „Am reuşit să reducem repede din diferență, dar la 2-1, spun eu, am avut un gol corect, anulat pe motiv de offside. Mingea a venit însă de la adversar şi nu putem vorbi de aşa ceva. În minutul 90, am avut şi un penalty clar, numai să nu vrei, nu-l dai”.

Cu sau fără ajutorul arbitrilor, cei de la Pandurii s-au îndepărtat destul de mult de prima poziţie, şi ocupă locul patru, putând urca încă un loc până la finele anului, cu o victorie în faţa ultimei clasate, Armata Aurul Brad.

Rezultate seria a 7-a, etapa 14

ACS Viitorul  2 Târgu Jiu - CSM Reșița 0 – 8

CSM Deva - Pandurii Târgu Jiu 2 – 1

Gilortul Târgu Cărbuneşti - Armata Aurul Brad 5 – 2

Voinţa Lupac - Viitorul Şimian 3 – 4

Progresul Ezeriş - Jiul Petroşani 0 – 0

Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: