Găman: Parcursul de până acum ne obligă la mai mult

Gilortul Târgu Cărbunești s-a reunit încă de la începutul acestei săptămâni iar în week-end are programat deja primul meci amical. Antrenorii Mario Găman și Bobi Staicu au gânduri mari pentru partea a doua a sezonului.

Reunirea lotului s-a făcut cu 23 de jucători dar au mai fost și unii dintre componenții lotului care au absentat motivat. Singura noutate din lot este  Costi Roncea iar la capitolul plecări se numărăr Federico Boboc și Albert Cornicioiu. Absenți motivat au fost Alexandru Avramescu, Bogdan Oprișa, Dragoș Săulescu și Eduard Croitoru.

Antrenorul Mario Găman și-a fixat ca obiectiv intrarea în play-off și spune că rezultatele bune obligă la mai mult echipa sa. „Ca noutăți, îl avem doar pe Costi Roncea, care a și semnat contractul, un jucător cu care eu am mai lucrat și acum trei ani. Îl cunosc foarte bine și sperăm să fie un transfer de bun augur și să ne ajute cu experiența lui, din toate punctele de vedere. În rest, au mai fost câțiva copii pe care vrem să îi urmărim în această perioadă. În proporție de 90%, lotul este cam același”, a precizat Găman după reunire, adăugând că va avea pretenții mai mari de la echipă: „Urmează o perioadă în care o să ne încărcăm fizic și mental, și atunci trebuie să fim focusați, pentru că parcursul de până acum ne obligă la mai mult, ne obligă se menținem același ritm, să rămânem acolo cu pretenții, pentru că dacă ajungem în play-off este o performanță notabilă, care ne ajută să creștem”.

Până la debutul în partea a doua a sezonului mai sunt cinci săptămâni în care gorjenii susțin mai multe meciuri amicale. Primul este programat sâmbătă, cu FCU Craiova 2.

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: