ACS Viitorul Târgu Jiu nu a plătit pentru antrenamente și meciuri

Primăria Târgu Jiu tolerează ca echipa de Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu  să joace pe terenurile de la Târgu Jiu fără să plătească. Într-o situație similară, Primăria Târgu Jiu a cerut falimentul echipei Pandurii anul trecut, deși datoria echipei de tradiție era mult mai mică decât cea acumulată acum de cealaltă echipă din oraș.

Chiar dacă s-au impus de către Consiliul Local tarife pentru antrenamentele pe terenurile din incinta Stadionului Municipal, terenuri administrate și îngrijite de către Primăria Târgu Jiu din bani de la bugetul local, acestea nu sunt valabile pentru toată lumea.

ACS Viitorul Târgu Jiu folosește ambele terenuri de antrenamente din baza sportivă dar nu plătește pentru nici unul. Mai mult, echipa lui Nicolae Sarcină nu a plătit nici pentru toate meciurile disputate pe Stadionul Municipal anul trecut și nici pentru jocurile amicale disputate weekendul trecut la Târgu Jiu, pe terenul sintetic. Pe lângă teren primăria a pus la dispoziția echipei lui Sarcină și vestiarele din Stadionul Municipal.

Joi, ACS Viitorul Târgu Jiu a fost somată de Primăria Târgu Jiu să plătească datoriile de la antrenamentele efectuate pe terenurile din incinta stadionului și de la meciurile susținute acolo. Conform unor surse datoria pentru meciurile disputate ar fi mult mai mare decât datoria pe care o avea echipa Pandurii toamna anului trecut, atunci când primăria a cerut falimentul echipei de tradiție a orașului. „Pentru o datorie de 6300 lei, Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Marcel Romanescu, a obținut falimentul clubului Pandurii Târgu Jiu”, anunțau atunci pe site-ul oficial cei de la Pandurii.

Acum, fiind vorba de o datorie mult mai mare, Primăria Târgu Jiu poate da dovadă de imparțialitate și poate poceda la fel ca și cu Pandurii. Pentru datoriile acumulate poate să ceară și falimentul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, club care se află în insolvență de aproximativ un an de zile.

Vizualizări: 983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: