Primul turneul al anului pentru pugiliștii CSM Târgu Jiu

Juniorii pugiliști de la CSM Târgu Jiu se pregătesc intens pentru prima competiție a anului. Sportivii antrenați de fostul mare campion, Petrișor Gănănău, vor participa la Cupa ”Chișineu Criș” din județul Arad.

La competiția de la Chișineu Criș, care se va disputa sâmbătă, 4 februarie, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de juniorii Amelian Istrătescu, la categoria 75 de Kg, și de mezinul Ianis Mateiescu, la categoria 30 de Kg, a anunțat oficial clubul primăriei. „La doar câteva zile de la intrarea în noul an, sportivii secției de box de la CSM Târgu Jiu au revenit la antrenamente, iar la începutul lunii februarie își pot măsura forțele în cadrul unei competiții foarte puternice, Cupa ”Chișineu-Criș” România vs. Serbia, care aduce la start sportivi din România și Serbia”, a fost anunțul clubului.

Petrișor Gănănău își dorește pentru elevii săi cât mai multe confruntări puternice la începutul acestui an. Antrenorul gorjean vrea că sportivii săi să reintre în ritmul competițiilor oficiale, iar turneul de la Chișineu Criș este o bună oportunitate pentru a-și testa elevii după perioada de pregătire, dar și un turneu util în perspectiva participării la Campionatele Naționale și Cupa României, acolo unde gorjenii vor să urce pe podium.

Vizualizări: 241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: