Universitatea Craiova s-a distrat la un amical cu CSM Slatina

Universitatea Craiova a jucat joi un amical,  disputat cu porţile închise, în cadrul bazei de pregătire „Ilie Balaci” din  Lunca Jiului. Formaţia gazdă a învins cu 5-0 echipa din Liga 2, CSM Slatina.

Golurile echipei pregătite de Eugen Neagoe au fost reuşite de Jovan Markovic, în minutele 3 și 21, Alexandru Cîmpanu în minutul 36, Alexandru Mateiu în minuutul 40 şi Elvir Koljic în minutul 45.

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, nu a folosit în acest joc de verificare jucătorii titulari din partida câștigată cu Hermannstadt, scor 2-0, din week-end-ul trecut, dorind să-i vadă la lucru pe cei care nu au evoluat în campionat şi pe cei care au fost introduşi pe parcursul jocului cu sibienii.

Printre jucătorii care au evoluat contra Slatinei s-au numărat şi cei doi aflaţi în litigiu cu Universitatea Craiova, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă, precum şi ultimii sosiţi în lotul oltenilor, stoperul nord-macedonean Gjoko Zajkov, fundaşoii centrali croaţi Juraj Badelj şi Karlo Tomasec, precum şi fundaşul stânga din Guineea Ecuatorială, Basilio Ndong.

Următorul meci oficial al Universităţii Craiova este luni, de la ora 20.00, în deplasare, cu Farul Constanţa, în cadrul etapei a 24-a a Superligii.

Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: