Cristina Neagu umple Sala Sporturilor. Meciul cu CSM București e sold-out

Cristina Neagu vine la Târgu Jiu cu CSM București pentru meciul din Liga Florilor cu CSM Târgu Jiu. Deși mai sunt șase zile până la meci, conducerea clubului gazdă a anunțat sold-out pentru partida CSM Târgu-Jiu - CSM București.

CSM Târgu Jiu primește miercuri vizita liderului Ligii Florilor, CSM Târgu Jiu, în primul meci al formației locale disputat pe teren propriu în returul Ligii Florilor. Gorjencele vor juca cu liderul neînvins al campionatului, CSM București, iar partida din Sala Sporturilor se va disputa cu casa închisă.

Conducerea clubului a anunțat sold-out încă de joi seara, semn că sala va fi arhiplină la ora jocului. „S-au epuizat biletele pentru meciul împotriva echipei CSM București. Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de noi și ca iubiți acest sport minunat”, a anunțat Dan Ilieș, șef al secției de handbal a CSM Târgu Jiu.

Formația din Târgu Jiu este surpriza acestui sezon din Liga Florilor și se află pe locul 8 în clasament, chiar dacă acest sezon este primul din Liga Națională.

Meciul cu CSM București este programat miercuri, 8 februarie, cu începere de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: