Gangbang de campanie

Oricât ar fi de tabloidizată şi tonomatizată presa centrală, trebuie să recunoaşteţi că politicul o întrece la toate capitolele. Mă gândesc cu groază că masturbarea penelistă a fostului ministru Paul Păcuraru este doar începutul. În laboratoarele de campanie ale partidelor politice se lucrează intens şi, cu puţin ajutor din partea serviciilor secrete, în curând vor ieşi la iveală multe rufe murdare. Vom afla despre apucăturile intime ale celor ce ne conduc, le vor fi atacate amantele, prietenii homosexuali, vor fi date publicităţii înregistrări din cluburile de noapte, ţinute până acum la ciorap.Vedetele XXX de campanie nu se numesc Alina Plugaru, nici Laura Andreşan. Sex politic vor face Crin Antonescu, Mircea Geoană, Traian Băsescu şi ai lor, pe toate canalele de televiziune. Nu vor lipsi jurnaliştii. 
Umblă vorba prin Târgu Jiu că se pregătesc intens pentru paginile ziarelor de scandal niscai poze cu aventurile unui cunoscut deontolog de presă, prieten al sereiului, prin barurile de noapte High Life şi The Club. 
Degeaba a făcut Păcuraru pasul înapoi, imediat ce convorbirile sale de taină cu Dan Ilie Morega au fost făcute publice. Nu i-a folosit la nimic. Filmat în maieu şi chiloţi la ora de lucru manual şi anesteziat parcă, în faţa camerei web, Păcuraru a devenit ciuca bătăilor în PNL. Sunt sigur că fostul ministru va fi atacat cu furie în continuare, fie şi numai pentru că a făcut parte din guvernul Tăriceanu. 
Serviciile secrete îi cunosc antecedentele. Şi nu este vorba doar de cele româneşti. În 1999 când era membru de vază al comisiei senatoriale de buget, finanţe şi bănci, Paul Păcuraru a condus o delegaţie în Ucraina, la cea mai mare investiţie externă românească, CIM Krivoi Rog.
A avut o expunere mult prea indecentă chiar şi pentru SBU (serviciul secret ucrainean) alături de o localnică Liuda Puhaci, din clanul surorilor Dinamită (Liuda, Nadia şi Vera). Metamorfozată în regina nopţii, Motoreta (cum era poreclită fata de românaşii dornici de senzaţii tari) a mâncat şi a băut pe cinste pe banii firmei ARCOM S.A. Apoi a dispărut în noapte alături de senator, la bordul maşinii Nissan Patrol de culoare neagră cu numărul B 63 ARK. Serviciile secrete au văzut şi au înregistrat. A doua zi, presa din raionul Kirovograd a comentat pe larg cazul, ca dealtfel şi jurnaliştii români.
Una peste alta, vine campania electorală. Oameni buni, fiţi cu ochii pe politicieni, că nici nu ştiţi ce pierdeţi ! 


Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: