Gârjoabă de la CE Turceni, pensionar în 2015

Directorul de Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Turceni, Corneliu Gârjoabă, nu va părăsi sistemul energetic în primăvara acestui an. Acesta a declarat că nu îndeplinește condițiile de pensionare și că tot ce a apărut în presă cu privire la plecarea lui în următorul val de disponibilizați de la Turceni au fost simple speculații. Peste 100 de salariați vor părăsi CE Turceni începând cu 15 februarie 2012.

Corneliu Gârjoabă va mai rămâne cel puțin trei ani în fruntea Direcției de Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Turceni, acesta îndeplinind vârsta de pensionare abia în 2015. Acesta spune că însuși directorul general, Octavian Graure s-a convins de situația sa după ce, în urma unor reclamații, a dispus verificarea cărţii de muncă de către Casa de Pensii. ”În ceea ce mă priveşte, sunt departe de pensionare. Știu că s-au făcut unele speculații legate de plecarea mea de la complex însă chiar cu puțin timp în urmă directorul general a cerut verificarea cărţii mele de muncă în baza unor reclamații. Din hârtia transmisă de Casa Judeţeană de Pensii rezultă că ies la pensie pentru limită de vârsta la data de 5 februarie 2015”, a declarat Corneliu Gârjoabă.

Alte 26 de cărţi de muncă verificate

Directorul de Resurse Umane de la CE Turceni a precizat că încă nu s-au definitivat listele cu cei care vor pleca în februarie din cadrul complexului. Potrivit lui Gârjoabă, până în prezent au fost identificați 100 de salariați care îndeplinesc condițiile. ”Am trimis în jur de 26 de cărți de muncă la Casa Județeană de Pensii, în special cărțile în care avem dubii că nu se încadrează pe doi ani până la pensie. În afară de aceștia mai avem peste 100 care îndeplinesc sigur condițiile și care vor pleca cu 15 februarie 2012”, a adăugat Corneliu Gârjoabă.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: