Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Găsit carbonizat în baia spitalului

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, vineri, că a cincea victimă a incendiului de la Institutul “Matei Balş” a fost găsită carbonizată.

El a precizat că o a cincea victimă a fost găsită în baie. “Am această confirmare pentru a cincea victimă. Vă pot confirma că în baie a fost găsit cadavrul carbonizat”, a spus ministrul de Interne.

“Transmit pe această cale condoleanţe familiilor victimelor. Incendiul s-a declanşat la parterul unui pavilion, evident toată clădirea a fost evacuată pentru că a fost afectată de fum. 102 pacienţi erau în acel moment în pavilion, 43 au fost relocaţi în alte unităţi din Bucureşti şi 53 au fost relocaţi în incinta spitalului “Matei Balş”. Aşteptăm rezultatele anchetei”, a afirmat Bode, la Digi 24.

Incendiul a fost anunțat vineri dimineața, în jurul orei 5.00. 

Vizualizări: 2,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: