Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Femeie lovită de tren în Târgu Jiu

O femeie a sfârșit tragic, vineri, în Târgu Jiu. A încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure și a fost lovită de tren. Din păcate, salvatorii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeie.

"Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului a reiesit faptul ca o femeie de 54 de ani, din comuna Telesti(cunoscuta ca persoana fără adapost), nu s a asigura la traversarea caii ferate DIN zona podului pasarela din Tg Jiu și a fost lovită de un tren care circulă pe relația Deva - Tg Jiu - București. Femeia a decedat ca urmare a leziunilor suferite, cadavrul fiind transportat la SML pentru efectuarea necropsiei. Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezulatul fiind negativ", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Poliție Gorj.

In cauza s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Vizualizări: 16,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: