Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Geoană, dat afară luni?

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, agenţiei MEDIAFAX, că fostul lider al partidului, Mircea Geoană nu mai poate continua să vorbească împotriva PSD din calitatea de membru al PSD şi că luni, la BPN, această "problemă" va fi "tranşată".

"Acest scandal trebuie să înceteze, Mircea Geoană nu poate continua să vorbească împotriva PSD din calitatea de membru al acestui partid. Eu cred că mâine, la BPN, această problemă va fi tranşată", a declarat Dragnea, adăugând că PSD a devenit "în acest moment, un partid ordonat, bine condus şi structurat", care "nu mai poate accepta ieşiri în decor" ale foştilor lideri, indiferent cine ar fi ei.

"Mircea Geoană nu a înţeles că a pierdut congresul. Mircea Geoană are o mare problemă : nu ştie să piardă.Nu a ştiut nici la alegerile prezidenţiale, nici la congresul PSD. A avut două ocazii să arate că este bărbat, le-a pierdut pe amândouă", a mai declarat Dragnea.

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: