Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Germania renunță la cărbune în 2038

Comisia guvernamentală pentru cărbune din Germania a decis dumincă să propună ca, până la sfârșitul anului 2038, să renunțe la energia produsă prin arderea cărbunelui. Comisia a propus acordarea unui sprijin de 40 de miliarde de euro pentru zonele afectate de renunțarea la cărbune.

Ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, a declarat luni că nu vrea ca Germania să importate energie nucleară ieftină din țările vecine pentru a compensa programata închidere a termocentralelor până în 2038, transmite Reuters.
"Vrem să dispunem de securitate energetică în orice moment", a declarat Peter Altmaier pentru postul de televiziune ZDF, adăugând că "nu vrem să importăm energie nucleară ieftină din alte țări. În concluzie, avem nevoie de flexibilitate".

Nu este clar însă ce soluții are Germania pentru a înlocui energia pe cărbune, care în 2017 a acoperit 37% din piață. (A.M.)

Vizualizări: 3,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: