Ghetele, potrivite cu aproape orice outfit în anotimpul rece

Fiecare anotimp al anului ne aduce tendințe minunate. De exemplu, în cel mai rece sezon, unul dintre cele mai elementare accesorii sunt ghetele.

De aceea, de data aceasta vom vorbi despre tipurile de articole de îmbrăcăminte pe care le poți purta cu ghete pentru a crea armonia perfectă în ținuta ta de iarnă.

Potrivirea ideală cu ținuta ta

Acest tip de încălțăminte este o alternativă excelentă dacă doriți să adăugați un pic de îndrăzneală stilului dvs., o modalitate excelentă de a realiza acest lucru este cu o rochie pe corp și a cărei lungime este deasupra genunchilor. Luați în considerare faptul ca piesa să fie fabricată din țesătură rigidă sau să se întindă cu greu și ca, în același timp, să vă puteți simți liberă atunci când vă deplasați.

Ghete eMAG, ghete dama, ghete barbati

O altă opțiune poate fi o rochie cu tăietură tip clopot, în același mod, încercați să nu vă acoperiți parțial sau total ghetele, aceasta pentru a arăta mai stilată. În plus, puteți adăuga ciorapi de culoare simplă sau cu figuri care se potrivesc texturii sau tonurilor pe care le utilizați.

Elegantă și cochetă cu această îmbrăcăminte

Ghetele arată, de asemenea, spectaculos cu o fustă, deoarece pot fi apreciate la perfecțiune și, la fel ca în cazul rochiilor, poți alege una care mulată pe corp sau în formă de clopot.

Dacă vă plac modelele scurte de ghete, vă recomandăm să le însoțiți cu o haină, o bluză sau un pulover deschis și puțin mai lung pentru a vă echilibra întreaga ținută.

Look casual și feminin pentru ținuta ta de iarnă

Pentru un aspect mai casual și relaxat, blugii sunt o opțiune incredibilă. Completați în partea de sus cu o geacă sau o jachetă scurtă pentru a nu vă fura imaginea de protagoniste a ghetelor, vă veți simți destul de confortabil pentru acele ocazii din timpul zilei sau nopții în care nu trebuie să vă îmbrăcați formal. Pe de altă parte, dacă sunteți mică de statură, nu este o limitare să porți ghete. Pantalonii sau jambierii de culoare neagră, cu talie înaltă, cu ghete în același ton sunt o alternativă excelentă, deoarece vor da un efect de extensie a picioarelor.

Negrul mereu o alegere excelentă

Prin excelență, aceasta este una dintre cele mai elegante culori, pentru că o pereche de ghete negre sunt un aliat fabulos cu oricare dintre opțiunile pe care le prezentam anterior. De asemenea, dacă unul dintre elemente este realizat din piele, fie că este jacheta, fusta sau pantofii înșiși, veți adăuga o doză de modernitate și senzualitate propriei combinații.

Ghete - oferte emag.ro

Nu contează dacă ghetele pe care le porți au tocuri sau nu, sunt destul de măgulitoare cu toate sfaturile pe care le menționăm pentru că atenția va fi pe picioarele tale și îți va oferi un aer îndrăzneț, dar sofisticat, în orice ținută de iarnă. Încercați diferite culori, în special cele care se potrivesc gusturilor dvs. și chiar vă flatează pielea.

Câteva sfaturi pentru alegerea unei perechi de ghete potrivite pentru dvs:

- Calapodul. Este important să știm cum să alegem calapodul care se potrivește cel mai bine structurii piciorului nostru, mai lat sau mai îngust în funcție de forma piciorului nostru.

- Talpa. Acesta trebuie să fie flexibilă, antiderapantă și trebuie să asigure stabilitate în timpul mersului. În plus, trebuie să fie suficient de groasă pentru a amortiza impactul apăsării pașilor.

- Material. Cel mai bun este pielea, deoarece este respirabilă.

- Evitați cusăturile interioare!

- Toc. Se recomandă să nu depășească 2 cm înălțime.

- Confort. Nu vă lăsați purtați de moda care deseori este inconfortabilă și dăunătoare sănătății piciorului.

- Cereți sfatul podologului.

- În cele din urmă, atunci când alegeți dimensiunea, idealul este să existe suficient spațiu pentru a mișca degetele de la picioare, în timp ce glezna și talpa rămân bine sprijinite.

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: