Ghinion pentru un șofer fără permis

Șoferul implicat marți după-amiază în accidentul care a avut loc la Bălești avea permisul anulat din 2011. Acesta era în depășire când o șoferiță de 19 ani a virat la stânga pentru a intra pe un drum lateral, una din mașini ajungând în șanț.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, reținându-se că un bărbat, de 58 ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67, din direcția Tg Jiu către Motru, a efectuat manevra de depășire a unui alt autoturism, condus în același sens de o tânără, de 19 ani, din comuna Lelești, care a efectuat manevra de viraj la stânga, spre un drum lateral, intrând în coliziune cu acesta", arată IPJ Gorj.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul are permisul de conducere anulat din anul 2011. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept. (A.A.)

Vizualizări: 4,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: