Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

GHIOCELA: Prăjituri şi torturi de înaltă calitate pentru evenimentele importante din viaţa gorjenilor

Peste 300 de tipuri de prăjituri şi nenumărate modele şi arome de torturi pune la dispoziţia clienţilor societatea Ghiocela Prod Com din municipiul Motru. Maeştrii cofetari realizează în laboratorul propriu toate aceste delicatese, dar şi alte produse de cofetărie, care se pretează pentru nunţi, botezuri, onomastici şi alte evenimente. Prăjiturile şi torturile realizate în laboratorul Ghiocela pot fi găsite la cofetăria din municipiul Motru, dar şi la cea amenajată în incinta supermarketului Kaufland din Târgu Jiu. Clienţii pot primi direct acasă produsele de cofetărie comandate, dacă doresc. Societatea are în dotare autoturisme frigorifice care păstrează prospeţimea produselor marca Ghiocela pe durata transportului.

Specialiştii din echipa Ghiocela realizează aceste delicioase prăjituri şi torturi chiar în laboratorul propriu din municipiul Motru. Produsele marca Ghiocela sunt îmbunătăţite pe fiecare an, acesta fiind şi motivul pentru care sunt din ce în ce mai solicitate de gorjeni. Delicatesele sunt realizate din produse naturale şi de cele mai multe ori prin tehnologii clasice, astfel că gustul prăjiturilor şi al torturilor este unul desăvârşit.
La cofetăriile Ghiocela din municipiile Motru şi Târgu Jiu pot fi găsite fel de fel de produse de cofetărie, prăjituri de casă, dar şi torturi pentru zile onomastice, nunţi şi botezuri, majorate, ornate chiar şi cu fotografiile clienţilor. De altfel, cofetarii de aici nu se dau înapoi de la nicio provocare. Atunci când clienţii Ghiocela au o solicitare aparte referitoare la compoziţia tortului sau la formă, prin măiestria lor reuşesc de fiecare dată să obţină cele mai bune rezultate. "Realizăm 10 tipuri de prăjituri de casă pentru evenimente, fiecare are gust propriu, nu se potriveşte o prăjitură cu cealaltă. Acestea sunt prăjiturile care se dau la nunţi pe platou, la care se mai adaugă mini-eclerele şi mini-tartele care sunt separat. Toate sunt după reţetele noastre. Produsele noastre sunt mai mult naturale. Realizăm şi torturi care sunt de şase gusturi, modele noastre sau ale clienţilor. Vin clienţii cu modelele lor şi noi lucrăm după modele. Cel mai mare tort pe care l-am realizat a fost de circa 70 de kg. Mai realizăm şi candy-bar cu brioşe frumos colorate în funcţie de culoarea sălii de nuntă, acadele, raffaello, macarons. Acum aşa se practică, se face acest candy bar cu fântâna de ciocolată și fructe şi prăjiturele şi nu se mai pun pe masă prăjiturile, doar tortul se dă la sfârşit", a declarat Maria Lazăr, șeful laboratorului Ghiocela din municipiul Motru.
Administratorii Ghiocela aduc în cadrul laboratorului, periodic, specialiști tehnologi din țară, dar și din străinătate, care să realizeze rețete noi de creme și prăjituri.

Unde pot fi comandate produsele marca Ghiocela
Produsele marca Ghiocela pot fi găsite în cofetăriile proprii sau pot fi comandate la: cofetăria Kaufland, la telefon: 0732.540.786 și la laboratorul din Motru: 0724.323.821. Mai mult decât atât, societatea Ghiocela asigură și transportul prăjiturilor și al torturilor la solicitarea clienților, contra-cost. Autovehicule frigorifice din dotare asigură temperatura optimă pentru produsele de cofetărie, astfel de fiecare dată ajung în siguranță la clienți. "Livrări facem pe Târgu Jiu, Turceni, Craiova, iar în zona Motru peste tot. Am avut comenzi și pentru Petroșani. Transportul se plătește separat. Tariful este 1.5 lei pe kilometru, dus-întors practic, dar spre Târgu Jiu de exemplu, avem 2-3 comenzi într-o mașină, iar suma se împarte între clienți, nu se percepe taxa de transport pentru fiecare în parte", a mai spus Maria Lazăr, șeful Laboratorului Ghiocela.

Galerie fotoVizualizări: 8,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: