Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rulouri cu fasole verde

Ai nevoie de:

1 vânătă

200 g fasole verde

2 morcovi

250 g friptură rece de porc

o lingură unt

sare

Cum pregăteşti:

Vânăta se taie felii subţiri pe lung şi se presară sare. Se pune într-o strecurătoare să-şi lase sucul toxic. Între timp, morcovii se taie bastonaşe subţiri, care se pun la fiert împreună cu fasolea păstăi. Vânăta se şterge de sucul pe care îl lasă şi se pune pe grătar. Morcovii şi fasolea se scurg, apoi se călesc în unt împreună cu friptura rece. Se aduc la masă în felii de vânătă.      

Vizualizări: 1,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: