Gilortul are un examen dificil, cu Viitorul Dăești

Jucătorii de la Gilortul Târgu Cărbuneşti vor avea o serie foarte dificilă de jocuri în următoarea perioadă. Elevii lui Florin Popete au un prim examen dificil vineri, de la ora 15:00, pe stadionul din Râmnicu Vâlcea, cu Viitorul Dăeşti.

Seria de meciuri mai dificile pentru gorjenii din Liga 3 va începe chiar vineri, în Zăvoi, la Vâlcea, cu Viitorul Dăeşti. Sâmbăta viitoare aceştia vor primi vizita liderului, Viitorul Șelimbăr, pe stadionul din Cărbuneşti iar o săptămână mai târziu urmează să fie din nou gazde pentru Flacăra Horezu. „Calculele echipei noastre sunt simple. Cu 6 puncte obținute, Gilortul poate trage cu coada ochiului la poziția secundă care duce la baraj, iar 3 puncte ne-ar salva, matematic, de la retrogradare și ar arunca formația noastră în zona neutră a clasamentului, fără griji. Echipa noastră nu practică un fotbal închis, are jucători tehnici și cu personalitate care joacă ofensiv și fără presiunea rezultatelor, dar își doresc victoria indiferent de adversar”, şi-au anunţat intenţiile cei de la Gilortul pe pagina oficială.

Trecând peste bucuria succesului cu 1-0 în fața Minerului Costești, pe elevii lui Florin Popete îi aşteaptă acum meciul de la Râmnicu Vâlcea, cel mai dificil din întregul retur de campionat. Deși se află pe locul 7 cu doar 14 puncte, șase mai puțin decât Gilortul, Viitorul Dăești și-a remaniat masiv lotul în pauza competițională transferând principalele piese de la Horezu, ajungând acum să numere 8 jucători care au evoluat în primele două ligi ale României. Așadar, meciul se anunţă a fi o dispută mai mult decât interesantă din care, mai mult ca sigur, nu vor lipsi golurile. În urmă cu două săptămâni Viitorul a învins Flacăra Horezu cu 4-0, iar etapa trecută a cedat cu 0-2, la Avrig, în fața Viitorului Șelimbăr. În meciul tur, disputat pe 3 octombrie, Gilortul s-a impus categoric în fața vâlcenilor, scor 5-2.

Miercuri a avut loc testarea periodică RT-PCR pentru COVID-19 a jucătorilor, a staffului tehnic și a personalului de suport implicat în activitatea echipei, rezultatele tuturor testelor fiind negative.

Partida dintre Viitorul și Gilortul a fost programată inițial pentru sâmbătă 27 martie, pe Stadionul „Gheorghe Ciociu” din Fedeleșoiu, acolo unde își dispută meciurile de acasă Viitorul. Din cauza faptului că la suprafața de joc s-au executat lucrări, iar aceasta nu se află, în prezent, în condiții acceptabile, cele două echipe vor juca vineri, la Râmnicu Vâlcea, în Zăvoi, pe Stadionul 1 Mai.

Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: