Gilortul Cărbunești a făcut spectacol cu Viitorul Șimian

Gilortul Târgu Cărbunești rămâne liderul seriei a 7-a având un parcurs fără greșeală în noul sezon. Gorjenii au doar victorii pe linie după ce și în etapa  a patra s-au impus fără emoții în fața Viitorului Șimian, scor 4-0.

Formația de Liga 3 Gilortul Cărbunești are maximum de puncte în noul sezon în care a avut un start spectaculos. Cu un lot întărit în vară după ce au luat portarul celor de la Pandurii, Oprița, și au mai adus o serie de jucători cu experiență, gorjenii defilează practic printre echipele din subsolul clasamentului, până acum fiind învinși doar în cupă de Jiul. ”Alex Stoica a pregătit foarte bine meciul cu Viitorul, iar băieții noștri au respectat sarcinile primite de la tehnicianul Gilortului. Formația noastră a dominat de la un capăt la altul partida, mehedințenii oferind o replică palidă jucătorilor noștri, singura ocazie a oaspeților fiind înregistrată spre finalul partidei, la 3-0, atunci când Oprița s-a opus golului de onoare al adversarilor. Gilortul a zburdat pe teren, iar pe lângă cele patru goluri marcate, aceștia trebuiau să mai beneficieze de două lovituri de pedeapsă”, au informat cei de la Gilortul.

Golurile echipei din Cărbunești au fost marcate de: Angel Ciutică (18' – penalty), Dragoș Săulescu (27'), Lucian Marina (54') și Albert Cornicioiu (90'+3).

Etapa următoare echipa lui Alex Stoica va avea un meci mai dificil cu o fostă pretendentă la un loc de Liga 2, CSO Filiași care în această etapă a pierdut cu CSM Deva, la scorul etapei, 0-5. Tot la scorrul etapei a pierdut și satelitul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu care a fost învins de Jiul Petroșani, scor 5-0.

Rezultate Seria 7, etapa 4

CSM Deva – ACSO Filiaşi 5-0
Alexandru Popescu (9), Andrei Bedea (27 – penalty), Andrei Iana (31), Kayondo Mahadi (55), Bogdan Vișan (65)
Gilortul Târgu Cărbuneşti – Viitorul Şimian 4-0
Angel Ciutică (18 – penalty), Dragoș Săulescu (27), Lucian Marina (54), Albert Cornicioiu (90+3)
Aurul Brad – Retezatul Hațeg 1-1
Viorel Miclean (24) / Laurențiu Mazilu (33)

Voinţa Lupac – Progresul Ezeriş 4-2
Sorinel Jinga (1), Alexandru Giurică (42), Samiel Urdea (75), Alexandru Caia (82) / Sorin Careba (34), Claudiu Turău (65)
Jiul Petroşani – ACS Viitorul 2 Târgu Jiu  5-0
Daniel Cocină (16), Stephane Ferhaoui (35), George Dănăilă (56), Bogdan Keszeg (64), Luigi Pop (70)

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: