Gilortul Cărbuneşti a mai perfectat patru transferuri. A luat un fost pandur

Gilortul Târgu Cărbunești se află pe ultima sută de metri pentru definitivarea lotului pe care se va miza în noul sezon. Pentru a asigura dubluri pe toate posturile, stafful tehnic a mai apelat la serviciile a patru jucători, cel mai experimentat dinte ei fiind portarul Alexandru Oprița de la Pandurii.

În cursul acestei săptămâni antrenorul Alex Stoica va stabili lotul de jucători care va participa la meciul din primul tur al Cupei României, în vederea legitimării și, ulterior, vor fi înregistrate și celelalte transferuri perfectate. Ultimele transferuri sunt cele ale portarilor Alexandru Oprița (1997) și Mihai Iuțalîm (2006) și ale mijlocașilor Fabian Bărănescu (2004) și Denis Bucur (2003). „După ce Gilortul a rămas în această pauză competițională fără portari, Dragoș Constantinescu și Orlando Voinea, alegând să plece la alte echipe, conducerea Gilortului s-a mișcat repede și a obținut semnătura fostului pandur, Alexandru Oprița, un portar valoros de care Gilortul avea mare nevoie, și a lui Mihai Iuțalîm, un portar tânăr, talentat și de mare perspectivă, sosit de la Academia U17 a FCSB. În urmă cu 3 ani, Mihai Iuțalîm a câștigat cu echipa de fotbal juniori a LPS Târgu Jiu Campionatul Național U13”, a anunţat oficial clubul din Cărbuneşti care a adus şi doi mijlocaşi tineri, de perspectivă: „Fabian Bărănescu vine de la LPS Târgu Jiu și va avea șansa să își dezvolte la Gilortul calitățile pe care le are. Denis Bucur (Pandurii Târgu Jiu) este pariul Gilortului pentru sezonul viitor. Stagiunea trecută lui Denis Bucur i s-a oferit șansa să joace, acesta a profitat și a confirmat, iar dacă va continua să dea dovadă de aceeași modestie și seriozitate în pregătire, va putea să facă pasul la o echipă din eșalonul superior. Tuturor, le urăm bun venit și succes în tricoul Gilortului!”

Pe lângă aceste achiziţii, formaţia de Liga 3 care va fi singura din Gorj în acest eşalon, anunţă că mai are discuţii şi cu alţi jucători. Cum foarte mulţi dintre cei veniţi sunt tineri aceştia vor avea şansa de a creşte la echipa satelit, strategia fiind una benefică pentru prima echipă care, pe viitor, va putea apela la resursele proprii ale clubului şi nu va mai aduce jucători din alte judeţe.

Galerie foto




Vizualizări: 327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: