Cine transmite la tv Zorya Lugansk - Universitatea Craiova

Zorya Lugansk întâlneștevjoi, de la ora 20:30, la Lublin (Polonia), pe Universitatea Craiova, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa Conference League. Partida este transmisă în direct de două televiziuni naționale: la Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

 Partida Zoria Lugansk – Universitatea Craiova, care va avea loc de la ora 20.30, va fi arbitrată de bulgarul Georgi Davidov, ajutat de asistenţii Deniz Sokolov şi Miroslav Maksimov. Rezervă va fi Dragomir Draganov.

Următorul adversar pentru Craiova în Conference League, faza de playoff, va fi învingătoarea dintre FC Lugano (Elveţia) și Hapoel Beer-Sheva FC (Israel).

Meciurile se vor disputa la 18 august turul şi 25 august returul. Echipele care se vor impune în play-off se vor califica în grupele competiţiei.

Derby-ul FCU Craiova – Universitatea Craiova e programat duminică, 7 august, de la 21:30. FCU Craiova a emis un comunicat prin care anunță că există posibilitatea ca meciul cu rivala CSU Craiova să nu fie televizat.

Motivul e unul simplu: eAD, deținătorul drepturilor TV, nu a plătit ultima tranșă, astfel că oltenii nu vor să permită televizarea partide.

Partida din Europa Conference League cu Zoria este transmisă în direct de două televiziuni naționale: la Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: