Gilortul Cărbunești, mai aproape de salvarea de la retrogradare

Gilortul Târgu Cărbuneşti a învins Aurul Brad și e tot mai aproape de salvarea de la retrogradare, ajungând pe locul doi în play-out în Seria a 7-a. Gorjenii s-au impus în etapa din week-end cu scorul de 1-0 în meciul cu Armata Aurul Brad.

Gilortul a reuşit în această etapă se întrerupă seria rezultatelor pozitive ale Aurului Brad. Gorjenii s-au impus la limită în partida disputată pe Stadionul Cristinel Răducan, scor 1-0.

Venită la Cărbunești pentru a obține cele 3 puncte în tentativa temerară de salvare de la retrogradare, până la urmă formația hunedoreană a trebuit să se recunoască învinsă. Fără Clemeniuc, indisponibil, ghinionul i-a urmărit pe oaspeți și toate cele patru schimbări au fost făcute, forțat, în urma unor accidentări, trei dintre ele în prima repriză, lucru ce ar putea atârna greu pentru aceștia și în partidele următoare.

Gilortul a dominat clar meciul şi, după numeroase ratări, unicul gol al partidei i-a aparținut lui Bucur, în minutul 37', acesta fiind găsit excelent în careu de Dănăricu.

Victoria Gilortului a dus astfel formaţia gorjeană pe locul 2 din play-out, cu 27 de puncte, la fel ca Jiul Petroșani, dar gorjenii încă nu sunt lipsiţi de emoţii pentru că nu s-au salvat matematic. Etapa viitoare Gilortul va întâlni, în deplasare, pe Stadionul Aurel Țicleanu din Bumbești-Jiu, vineri 13 mai, începând cu ora 18:00, formația satelit a ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: