CSM Târgu Jiu U 13 a încheiat Campionatul Național pe locul 5

Echipa de baschet feminin Under 13 ani a CSM Târgu Jiu a încheiat Campionatul Național U13 pe locul 5. Clasarea între primele cinci echipe din România este o mare performanţă pentru tinerele jucătoare pregătite de Laurenţiu Răuţ având în vedere că echipa este recent înfiinţată şi că a surclasat cluburi de tradiţie din ţară.

Echipa pregătită de Laurențiu Răuț s-a impus cu 42-30 în fața echipei CS Olimpia București în meciul pentru locurile 5-6 din cadrul Turneului Final ce s-a disputat în ultima săptămână la Târgu Jiu. Anterior acestui joc, sâmbătă, 7 mai, echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în fața ardelencelor de ACS Napoca Baschet School Cluj Napoca, scor 61-43. Grație acestei victorii, CSM Târgu Jiu a jucat meciul pentru locurile 5-6 cu Olimpia București. Chiar dacă nu au ajuns pe podium jucătoarele de la grupa Under 13 ani au fost felicitate oficial de club pentru performanţa lor: „Felicitări întregii echipe pentru performanţa obţinută, pentru modul cum au abordat acest campionat și Turneul Final, jucând fiecare meci cu multă ambiţie, dăruire şi determinare”.

Echipa folosită la acest turneu de antrenorul Laurenţiu Răuţ le-a avut în componenţă pe jucătoarele: Sara Canavea, Gabriela Uzuru, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Teodora Sarcină, Diana Nica, Iulia Rădulea, Antonia Tetileanu, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană şi Iulia Bâtoancă.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: