Gilortul Cărbunești poate încheia anul pe podium

Gilortul Târgu Cărbunești este pe podium în Seria 7 a Ligii 3 după cele trei victorii consecutive din campionat. Gorjenii mai au de disputat trei meciuri în acest an și speră la cât mai multe puncte acumulate pentru a stabili viitorul obiectiv.

Echipa pregătită de Mario Găman a învins în ultima etapă, pe teren propriu, pe Retezatul Hațeg, și a urcat din nou pe podiumul seriei 7. Tehnicianul formației gorjene se gândește deja la ultimele trei jocuri din acest an, în care Gilortul va juca cu Viitorul Șimian, CSO Filiași și ACS Viitorul 2, pentru a stabili apoi strategia de anul viitor. „Este un rezultat bun, care ne dă încredere pe viitor. Cinste băieților pentru cum au abordat această partidă, pentru că nu a fost ușor. Succesul este important în economia clasamentului și pentru ceea ce va urma. Este a treia victorie consecutivă și trebuie să dea mai multă încredere acestor băieți, acestor copii care pot să crească de la meci la meci, de la antrenament la antrenament. Urmează un meci destul de dificil la Şimian, apoi jucăm acasă cu Filiași, iar în ultima etapă la Viitorul 2. Este un ciclu de trei meciuri din care sperăm să acumulăm cât mai multe puncte”, a precizat antrenorul Mario Găman care se bate cu echipa pentru primele locuri în clasament și se gândește deja la strategia pentru partea a doua a campionatului: „Ne gândim să întărim lotul, este un plan, dar în funcție de unde ne clasăm după aceste trei etape. Vedem ce putem aduce, în funcție și de bugetul clubului și, cu trei-patru jucători, cred că putem spera la mai mult”.

În următoarea etapă Gilortul va juca cu Viitorul Șimian, meciul fiind programat sâmbătă, 19 noiembrie, cu începere de la ora 14.00.

Vizualizări: 258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: