Simona Halep este în izolare şi se pregăteşte acasă

Pandemia de coronavirus a dat peste cap şi programul Simonei Halep pentru că mai  mute turnee la care urma să participe s-au anulat. Sosită de la Dubai, Simona se află în izolare  iar pe perioada crizei care se preconizează sportiva continuă pregătirea acasă încercând să se menţină în formă.

Simona Halep era gata să joace la Miami, însă pandemia de coronavirus a dat peste cap tot sportul mondial. Românca ar putea să revină la Grand Slam-ul de la Roland-Garros, după cum a spus tehnicianul Simonei, Artemon Apostu-Efremov.  Fostul lider mondial este acasă, în București, în această perioadă, şi încearcă să se mențină la un nivel bun din punct de vedere fizic. „Am făcut pregătire fizică până miercuri, iar apoi lucrurile a devenit puțin mai grave. Așadar, opțiunile sunt acum limitate. Încercăm să păstrăm un program de pregătire pe cont propriu, căutăm să respectăm indicațiile autorităților și suntem în izolare”, a spus antrenorul româncei, la Digi Sport.

Simona Halep se simte bine după accidentarea suferită la Dubai, așa că regretul întreruperii este și mai mare. „Accidentarea Simonei este în regulă. Dacă nu era această anulare a turneelor, Halep era aptă pentru Miami. Va fi o recuperare 100% și va putea juca atunci când vor reveni turneele. Nu vom merge pe teren în următoarele zile și Simona face doar pregătire fizică acasă. Sunt destule exerciții, suntem mereu în contact. Noi eram în plin sezon, turneele din America erau mereu spectaculoase, cu multe puncte, iar Simona este brusc scoasă din această rutină”, a mai afirmat Apostu-Efremov.

Lumea tenisului așteaptă turneele pe zgură de la Madrid și Roma, însă șansele ca acestea să se dispute sunt aproape nule. Grand Slam-ul de la Roland Garros este programat între 24 mai și 7 iunie, iar organizatorii au anunțat că n-au de gând să anuleze acum turneul.

Vizualizări: 1,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: