Gilortul Cărbuneşti se va reuni pe data de 25 iulie

Gilortul Târgu Cărbuneşti a stabilit coordonatele pregătirii pentru noul sezon. Echipa pregătită de Alex Stoica se va reuni la Cărbuneşti pe data de 25 iulie pentru a începe pregătirea, urmând să joace apoi în cupă dar şi trei jocuri amicale până la startul sezonului.

Conducerea clubului din Cărbuneşti a anunţat deja că va păstra staff-ul tehnic al echipei de fotbal şi că antrenorul principal va fi tot craioveanul Alex Stoica.

Reunirea lotului celor de la Gilortul este programată deja pentru a avea loc în data de 25 iulie pentru a pregăti meciul din Cupa României şi apoi pentru a continua pregătirea noului sezon. Antrenorul Alex Stoica își dorește ca Gilortul să dispute cel puțin trei jocuri de pregătire, a informat oficial clubul din Cărbuneşti care a făcut precizări şi asupra lotului de jucători care va suferi modificări față de sezonul precedent.

Gorjenii au anunţat că la startul pregătirilor, peste zece zile, pe lângă nucleul de jucători existent, Alex Stoica mai așteaptă 7-8 jucători noi iar  3-4 dintre aceștia vor fi eligibili pentru regula U20.

Vizualizări: 257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: