FCU Craiova ar putea juca şi meciul cu CFR Cluj la Târgu Jiu

CFR Cluj a luat o decizie radicală după eliminarea din Liga Campionilor. Ardelenii vor cere amânarea meciului cu FC U Craiova  din etapa a doua iar acesta ar putea fi programat ulterior tot pe terenul de la Târgu Jiu.

Oficialii echipei CFR Cluj au luat o decizie radicală după ce Pyunik Erevan i-a eliminat pe ardeleni din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. După eliminarea din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, de Pyunik Erevan, CFR va juca în turul doi al Conference League cu Inter Club d’Escaldes, echipa care a câștigat campionatul în Andorra.

Cum cele două partide din turul doi preliminar al Conference League dintre CFR Cluj și Inter Club d’Escaldes se joacă la o distanță de cinci zile, oficialii formației din Gruia au hotărât să ceară amânarea meciului cu FC U Craiova, a informat ProSport.

Partida dintre FC U Craiova și CFR Cluj din etapa a doua a fost programată pe 23 iulie, ora 21.30, iar ardelenii vor ca meciul cu formația patronată de Adrian Mititelu să fie amânat.

Turul dintre CFR Cluj și Inter Club d’Escaldes de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” este programat pe 21 iulie, iar returul se va juca marți, 26 iulie, în Andorra. Astfel, campioana României este nevoită să își amâne meciul din Liga 1 – SuperLiga deoarece este timpul prea scurt între dubla cu formația din Andorra.

Cel mai probabil CFR va primi aprobarea ca jocul să se amâne, iar dacă acesta va fi reprogramat în lunile august- septembrie, se va disputat tot pe terenul de la Târgu Jiu, unde echipa din Craiova va juca meciurile de acasă.

Programul complet al etapei a 2-a:

Vineri, 22 iulie

    Ora 20.30 CS Mioveni – Farul Constanța

Sâmbătă, 23 iulie

    Ora 18.30 FC Voluntari – FC Botoșani

    Ora 21.30 FC U Craiova  – CFR 1907 Cluj

Duminică, 24 iulie

    Ora 12.00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Argeș

    Ora 18.30 Universitatea Cluj – Universitatea Craiova

    Ora 21.30 FC Rapid 1923 – FCSB

Luni, 25 iulie

    Ora 18.30 Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt

    Ora 21.30 UTA Arad – Petrolul Ploiești

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: