Găman, aşteptat să semneze un nou contract cu Pandurii

Antrenorul Mario Găman va prelua din nou Pandurii Târgu Jiu pentru a duce mai departe munca începută sezonul trecut. Directorul sportiv al gorjenilor, Camilian Floroiu, a purtat deja discuţii cu antrenorul şi cu secundul său, Bobi Staicu, pentru a continua la echipă.

Antrenorul Mario Găman este favorit să preia din nou Pandurii pentru a-şi continua munca din sezonul trecut. Tehnicianul ar putea semna noul contract săptămâna viitoare, acesta înţelegându-se deja cu conducerea clubului şi primind undă verde să îşi formeze lotul de jucători.

După ce fostul administrator special numit de CEO, Daniela Şerban, reziliase contractele cu antrenorii înainte de finalul contractului, Găman şi Staicu nu au dus lipsă de oferte. Cei doi antrenori au fost căutaţi de omul de afaceri Nicolae Sarcină să preia ACS Viitorul Târgu Jiu dar negocierile se pare că nu au avut succes. O ofertă concretă a existat şi de la CSM Alexandria dar, între timp, cei de la Pandurii au schimbat administratorul special şi l-au contactat din nou pe Mario Găman să preia echipa. Între a sta departe de familie, chiar dacă oferta financiară era mult mai consistentă, şi a continua, acasă, munca începută la Pandurii, cei doi antrenori au ales din nou echipa fanion a Gorjului, convinşi fiind de promisiunea că se va rezolva problema transferurilor şi va putea aduce jucătorii doriţi la echipă.  

Încă de la numirea sa la echipă de anul trecut Găman avea o listă de jucători pe care dorea să îi aducă în iarnă la Pandurii dar transferurile nu au fost deblocate pentru că fostul administrator nu a dorit să facă demersurile legale necesare. Problema nu s-a rezolvat între timp dar conducerea clubului este optimistă în această privinţă, directorul sportiv Camilian Floroiu precizând că se fac eforturi pentru deblocarea transferurilor.

Vizualizări: 366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: