Sute de vârstnici din Motru, sărbătoriţi de autorităţi

Circa 400 de vârstnici din municipiul Motru au fost chemați de autoritățile locale să petreacă. În data de 4 octombrie, la un restaurant din municipiu, vor avea loc manifestările organizate de primăria și Consiliul Local de Ziua Vârstnicilor. Bătrânii motreni vor avea parte de o masă festivă și de muzică bună.

Administraţia locală din Motru sărbătoreşte şi anul acesta vârstnicii din municipiu. Manifestările nu au avut loc în data de 1 octombrie, atunci când este sărbătorită Ziua Vârstnicilor, ci vor avea loc în data de 4 octombrie, conform deciziei autorităţilor locale motrene.
Primarul Gigel Jianu a spus ce a pregătit bătrânilor din localitate de ziua lor. "Avem un simpozion, câteva alocuţiuni în Sala Nicolae Iorga, după care o masă festivă pentru toi cei care s-au înscris și solicită. Nu am putut să organizăm în weekend această manifestare deoarece toate sălile au fost ocupate cu nunţi, botezuri. Așteptăm 400 de vârstnici să ia parte la petrecere", a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.
Autorităţile locale din municipiul Motru au alocat anul acesta pentru petrecerea vârstnicilor suma de 30.000 lei, de la bugetul local.
Bătrânii din localitate vor fi sărbătoriţi cu mult fast, au mai spus autorităţile locale din Motru, care le-au pregătit la restaurantul unde va avea loc petrecerea un meniu ca la nuntă.

Vizualizări: 4,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: