Gilortul, învinsă acasă în ultimul meci al sezonului!

Gilortul Cărbunești a încheiat sezonul cu o înfrângere în fața formației Jiul Petroșani. Scorul ultimei partide din acest sezon a fost  3-4 dar nu a mai schimbat configurația clasamentului final unde Gilortul s-a clasat pe locul doi în play-out.

Oaspeții au deschis scorul prin Gabby Batehabi, iar Gilortul a egalat prin Robert Dănescu. Tot Gabby Batehabi a readus Jiul în avantraj, însă la vestiare s-a intrat la egalitate, scor 2-2, datorită reușitei lui Florin Marica. Imediat după pauză, Bogdan Dănăricu a ratat de la punctul cu var șansa de a trece Gilortul în avantaj, dar Florin Marica a reușit acest lucru 10 minute mai târziu, din acțiune. 

Aurel June și Gabby Batehabi au adus victoria Jiului cu două execuții spectaculoase. În ultimul sfert de oră elevii lui Mario Găman s-au zbătut, au avut câteva ocazii de poartă, dar fără urmări pe tabela de marcaj. Constantin Roncea a înscris în minutul 80, dar golul este anulat pe motiv de offside, conform informațiilor oferite de pagina oficială a clubului gorjean.

 Înainte de startul partidei, conducerea clubului a înmânat câte o diplomă, un tricou și o minge fostului antrenor Mihai Marian, cel care a promovat Gilortul în Divizia B în anul 2002 și lui Lupu Minodor, cel care a petrecut 38 de ani la Gilortul, 14 ca jucător și 24 ca administrator al bazei sportive. 

Galerie foto


Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: