Ultimul meci al Generației de Aur cu Hagi și Gâlcă printre marcatori!

”Generaţia de Aur” a României a învins selecţionata formată din ”Legendele lumii”, scor 3-2. Meciul disputat sâmbătă seară a fost cântecul de lebădă a formidabilei echipe naţionale care ne-a încântat de atâtea ori în ultima decadă a secolului trecut.

Pentru România au marcat Basarab Panduru (41), Gică Hagi (63), din penalty, şi Costel Gâlcă (72), în timp ce pentru echipa ”World Stars”, condusă de ”Specialul” Mourinho, au punctat Rivaldo (21) şi Goran Pandev (28).

Pe teren, antrenorii Anghel Iordănescu şi Jose Mourinho au trimis următoarele formule de start, iar echipele au mai suferit, evident, modificări pe durata partidei:

    Generaţia de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu – Sabău, Lupescu, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu – Răducioiu, Hagi.

    Legendele Lumii: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Stoichkov, Nuno Gomes.

Meciul a început cu un moment de reculegere emoţionant, ţinut în minutul 5, în memoria lui Daniel Prodan.

Selecţionata internaţională a deschis scorul prin Rivaldo, în minutul 21, iar în minutul 28 Pandev a înscris pentru 2-0.

Revenirea tricolorilor a început în minutul 40, când Gică Hagi a pasat şi Basarab Panduru a înscris plasat. Stelea a intervenit spectaculos în faţa lui Stoichkov, de două ori în aceeasşi fază, în minutul 52, apoi Hagi a egalat dintr-un penalty. 

Faza golului victoriei ”Generaţiei de Aur” a pornit de la pasa lui Hagi pentru Dorinel Munteanu, acesta a centrat în faţa porţii şi Costel Gâlcă a înscris cu o lovitură de cap. Acesta a fost şi scorul final, 3-2, în favoarea ”Generaţiei de Aur”.

Galerie foto



Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: