Are încredere că CSM Târgu Jiu nu va retrograda!

CSM Târgu Jiu participă în aceste zile la un turneu de baraj la care echipa de handbal feminin a fost trimisă după o serie de jocuri cu rezultate neașteptate.  Conducerea clubului are încrederea că echipa va rămâne în Liga Florilor și nu va retrograda.

Echipa de handbal feminin din Târgu Jiu a ajuns să joace acest turneu de baraj după rezultate greu de anticipat în ultimele etape. Calculele oficialilor gorjeni au fost date peste cap de ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape dar, probabil și de programul mult prea solicitant pentru lotul cu care CSM Târgu Jiu a pornit la un drum dificil în acest sezon. Echipa a avut de susținut, cu același lot, două competiții, cu meciuri grele și deplasări lungi în grupele Europe League.  

S-a luat în calcul și posibilitatea apariției unor accidentări, care să dea peste cap angrenajul echipei, așa cum s-a întâmplat în cazul Angelei Pușcaș, a cărei lipsă s-a simțit enorm în jocul echipei.

Directorul clubului primăriei, Robert Bălăeț, are încredere că CSM Târgu Jiu va câștiga toate cele trei meciuri și va rămâne în Liga Florilor, cu condiția ca turneul să se joace doar pe teren.

”Din nefericire, am ajuns la baraj. Ce s-a întâmplat în ultimele etape, părerea mea, este de domeniul fantasticului! ... Ne-am făcut planuri, la începutul acestui campionat, pe care ni le-am îndeplinit, adică victorii contra celor 6-7 echipe cu care credeam noi că ne putem lupta. Am obținut două victorii cu Știința, două cu Mioveni, două cu Corona Brașov, câte una cu Cisnădie, Baia Mare și Craiova. Am câștigat aceste meciuri și aveam un golaveraj mai bun. N-am știut că, pe final, planetele se vor alinia în așa fel încât unele echipe să câștige anumite puncte foarte ușor, la echipe mult mai bine cotate” a explicat Robert Bălăeț, director al CSM Târgu Jiu situația în care s-a ajuns și acuzând unele posibile jocuri de culise, acesta fiind totuși încrezător că la turneul de baraj se va juca corect, pe teren: „După ce s-a întâmplat în aceste ultime două etape, te poți aștepta la orice. Încă mai am încredere că o să fie totul cum trebuie și doar valoarea sportivă își va spune, până la urmă, cuvântul și rezultatul va fi cel care va fi pe teren, neinfluențat de absolut nimeni, nici arbitrii, nici nimeni. Sunt convins că vom câștiga toate cele trei meciuri și chiar de o manieră foarte clară. Mă bucur foarte mult că sunt și televizate, pentru că, atunci, mai avem un atu în plus, să nu avem teamă de nimic. Suntem o echipă mică, cu unul dintre cele mai mici bugete și știam că o să fie o competiție foarte puternică. Dar, cum am zis, planurile noastre și punctele pe care am zis că le facem ne-au fost de ajuns. Încă o dată se dovedește că socoteala de acasă nu este ca cea din piață. La piață mai sunt și alți vânzătorii care, mă rog, stabilesc anumite prețuri”.

CSM Târgu Jiu s-a impus deja vineri în primul meci de la turneul de la Mioveni, învingând clar pe Activ Prahova Ploiești, scor 31-20.

Galerie foto


Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: