A doua victorie consecutivă pentru baschetbalişti

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a reuşit să obţină cel de-al doilea succes consecutiv în Liga Naţională. Sâmbătă, baschetbaliştii antrenaţi de Jordanco Davitkov s-au impus fără probleme în confruntarea cu CSM Galaţi, scor 92-74.

Într-o sală a Sporturilor din nou fără spectatori, CSM Târgu Jiu a reuşit să-şi treacă în cont al doilea succes stagional la capătul unui meci în care echipa gorjeană s-a impus în toate cele patru perioade de joc. Davitkov a început cu Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie.

CSM Târgu Jiu a condus aproape majoritatea jocului pe tabelă, după primul sfert scorul fiind deja  30-25 pentru CSM Târgu Jiu. Sfertul doi a fost unul foarte echilibrat iar gorjenii s-au impus cu 19-18 şi au intrat la vestiare cu 6 puncte avans, scor 49-43.

Tot echipa  CSM Târgu Jiu s-a impus şi în sfertul 3 cu scorul de 25-20 şi a intrat în decisiv cu 11 puncte avans, scor 74-63. În ultimul act tot gazdele au dominat şi s-au impus cu scorul de 18-11, iar la general scorul final a fost 92-74.

Cel mai bun om al gorjenilor a fost Kevin Allen cu 23 de puncte marcate, 11 recuperări şi o pasă decisivă, fiind urmat de Brandon Sly cu 21 de puncte, 5 recuperări şi 5 asisturi, în timp ce Malik Morgan a strâns 16p, 8 recuperări şi o pasă decisivă, iar căpitanul Porter Troupe a totalizat 14p, 5 recuperări şi 7 pase decisive.

CSM Târgu Jiu va juca etapa viitoare, în deplasare, cu Rapid Bucureşti. Meciul se va disputa joi, 18 noiembrie, de la ora 19.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: