Gilortul tot caută primul succes din acest sezon

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu a găsit până acum drumul spre victorie deşi campionatul Ligii 3 a ajuns la etapa a 9-a. Sâmbătă, cu începere de la ora 15:00, cei de la Gilortul vor juca pe teren propriu cu Progresul Pecica şi speră din nou că vor obţine prima victorie.

 Gilortul tot caută prima victorie din noul sezon şi nu a reuşit până acum să învingă nici un adversar din Liga 3. Gorjenii speră să reuşească acest lucru la meciul de sâmbătă cu arădeni de la Progresul Pecica. După eşecul din etapa trecută, scor 3-0 pentru gazde în meciul de la Becicherecu Mic, elevii lui Mario Găman nu au un moral foarte bun, mai ales că acest rezultat s-a conturat pe finalul jocului, dar după o prestație bună. „Băieții noștri au uitat gustul victoriei, dar speră ca de fiecare dată că aceasta va veni la următorul meci. Alături de ei speră și suporterii. Așteptăm o evoluție convingătoare și un rezultat pozitiv al favoriților”,  speră cei de la Gilortul de la acest meci.

Sâmbătă Gilortul va juca  din nou cu o echipă incomodă și imprevizibilă. Oaspeții din această etapă se află pe locul 5 cu 14 puncte, la egalitate cu ocupanta poziției secunde, pierzând neașteptat sâmbăta trecută pe propriul teren, în fața celor de la Șoimii Lipova.

Disputa dintre Gilortul și Progresul va fi arbitrată de Costinel Iacob (Craiova), ajutat la cele două linii de Razvan-Claudiu Tudor (Craiova) și Liviu Barbu (Videle), observatori fiind Adrian Ion (Piteşti) și Teodor Biriş (Hunedoara).

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: