Regina-mamă Elena, reînhumată alături de fiul ei, regele Mihai I

Regina-mamă Elena a României va fi reînhumată alături de fiul ei, regele Mihai I, la Curtea de Argeş, iar sicriul ajunge în ţară la ora 11.00, iar sâmbătă, de la ora 12.00, va fi oficiată slujba de înmormântare în Catedrala Istorică de la Curtea de Argeş. 

”La ora 7 (ora României), de la Aeroportul Geneva a decolat avionul militar "Spartan", aparţinând Forţelor Aeriene Române. Aeronava aduce din Elveţia în România sicriul cu osemintele Reginei-Mamă Elena. În prezenţa secretarului de Stat Victor Opaschi, a IPS Mitropolitului Iosif, a dlui Ioan Luca Vlad (Consiliul Regal) şi a doamnei Constanţa Iorga (Casa Majestăţii Sale), sicriul drapat cu stindardul Reginei-Mamă a fost urcat la bord cu onoruri militar”, anunţă Casa Regală.

Toţi cei care doresc să aprindă lumânări şi să depună flori ca omagiu faţă de Regina-Mamă Elena, pot să o facă în faţa Palatului Elisabeta din Bucureşti sau la Curtea de Argeş, în faţa Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale.

Cei care vor aduce flori trebuie să aleagă doar flori albe, ca omagiu adus Reginei-Mamă Elena. Familia Regală anunţă doliu pentru zilele de 18, 19 şi 20 octombrie 2019.

Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: