Horoscop

Valabil pentru 3/4 august

Berbec: E posibil să luaţi bani şi să aveţi cu ce să daţi o fugă la malul mării, să respiraţi alt aer, să prindeţi şi un răsărit de soare. Poate bună parte din zi o să vă ocupaţi de treburile solicitante de-acasă, iar în cel mai bun caz angajaţi o firmă care să repare, să instaleze ceva care să fie de mare folos.

Taur: O s-aveţi parte de nişte câştiguri, pe care le puteţi fructifica înmiit în perioada următoare, ia vedeţi cum faceţi. Noutăţi bulversante, care să vă ţină în priză şi să prindeţi din zbor o idee de afaceri, sau găsiţi o casă în care să vă mutaţi, c-o fi la un preţ accesibil.

Gemeni: Se poate să plecaţi de azi într-o excursie şi să-ntâlniţi pe cineva care o să vă completeze frumos şi să vă şi căsătoriţi. O să aveţi multe de făcut, energie aveţi, susţinere din partea unor apropiaţi, la fel, şi o să daţi gata toate obligaţiile şi-o să rămână timp şi de cafea, socializare.

Rac: Poate-o să le fiţi cumva de ajutor unor persoane care sunt grupate în jurul unei idei şi o să vă simţiţi utili, mulţumiţi. Poate sunteţi aşteptaţi în afara ţării pe undeva şi o să plecaţi poate într-un city break să vă deconectaţi, poate aveţi nişte obiective turistice pe care vreţi neapărat, să le vizitaţi.

Leu: Poate o să cultivaţi un hobby ca să ieşiţi dintr-o stare de oboseală, nervozitate şi o să vă-ntoarceţi refăcuţi poimâine. Se poate să zburaţi şi voi spre o zonă de agrement, să luaţi o porţie de respiro, poate fi o surpriză din partea fiinţei iubite, sau prietenii au pus la cale aşa ceva.

Fecioară: E posibil să se-anunţe nişte musafiri de la drum şi poate-o să vă faceţi programul în funcţie de ei, ca să fiţi împreună. V-au rămas cam multe de făcut pe-acasă şi o să daţi zor să lichidaţi toate restantele, să vă rămână timp şi pentru activităţile preferate şi să vă vedeţi cu nişte prieteni.

Balanță: Poate va mai ocupaţi şi de casă, vă cumpăraţi aparatura care să vă uşureze munca în gospodărie şi o să vă gândiţi şi la maşină - s-o schimbaţi. E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi o plimbare prin împrejurimi, în vizită la rude, la prieteni, să schimbaţi idei, să puneţi la cale vreun eveniment festiv, o nuntă.

Scorpion: Se poate s-apară cineva care să vă cucerească într-o clipă şi să rămâneţi într-o stare de fascinaţie. Întrevedere cu cineva care va da de lucru - dacă şi voi o să fiţi de acord, şi o să vă asiguraţi un venit suplimentar, dacă nu va fi o muncă, aşa, cu norm-ntreagă.

Săgetător: O să staţi de vorbă cu cineva care nu vrea să vă piardă şi se va folosi de toate argumentele să vă recâştige. Se poate să negociaţi un contract şi să faceţi cumva să vă sporiţi veniturile, să-i convingeţi pe angajatori să accepte condiţiile voastre, şi dac-o fi nevoie mai lăsaţi şi de la voi.

Capricorn: Vi se propune un gen de parteneriat care se va dovedi şi mai valoros - în timp, când or să se vadă rezultatele muncii voastre. Se dezmorţeşte sfera sentimentală la voi şi o să aveţi mai mult curaj să cultivaţi o relaţie în care n-aţi avut prea multă încredere, dar acum o să fie altceva.

Vărsător: Poate plecaţi cu grupul de prieteni la munte, la mare, dacă nu cumva o să fiţi într-un team building cu echipa de la serviciu, dar tot frumos o să fie. O să vă ocupaţi timpul liber cu ceva care va place, e în stilul vostru şi poate are legătură şi cu ce v-au rugat cei mici, şi-o să le faceţi pe plac.

Pești: Poate faceţi un pic de mişcare, închiriaţi un teren de sport, vă duceţi într-un parc de agrement să descărcaţi adrenalina. Se pare c-o să găsiţi un anturaj pe gustul vostru să ieşiţi în parc, sau să plecaţi pentru o zi, două, la relaş, într-o excursie, cu înnoptat pe undeva, în alte zone geografice.

Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: