Golea amenință acționarii Pandurii: “Până la urmă trebuie spus ce au făcut”

Administratorul special de la Pandurii, Marin Golea, pare că-și pierde răbdarea tot așteptând un sprijin financiar de la acționari. Nimeni nu dă niciun ban, iar Golea le recomandă să se retragă din asociere. Mai mult, este de părere că ar trebui ca lumea să afle cum s-a ajuns în situație de insolvență, din cauza cheltuielilor exorbitante.

Prăbușirea financiară a clubului Pandurii a avut loc în mandatul de președinte al lui Narcis Răducan, încă înainte ca societatea Complexul Energetic Oltenia să își retragă finanțarea. “O să mă îndrept împotriva lor, pentru că până la urmă trebuie spus ce au făcut. Ei nu au condus clubul, deși l-au avut în mână. Au lăsat un diletant, pe Narcis Răducan, cu un salariu extraordinar de mare. Au fost duși cu vorba, că nu știu ce performanțe fac ei să-l ajungă pe Condescu”.

Golea a precizat că nu poate da în judecată Complexul Energetic Oltenia, pentru că acesta nu s-a angajat că finanțează în acest an, din cauza pierderilor din anii trecuți. În schimb, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu, Artego și USMO s-au angajat în scris că vor sprijini echipa. Drept este că angajamentul a fost luat înainte ca Pandurii să retrogradeze. „Artego s-a retras, dar trebuie să convoc din nou toți acționarii să ia la cunoștință. Poate cu ocazia asta se hotărăsc și ei să se retragă, pentru că asta e, dacă nu se implică financiar”, a spus Golea.

Pandurii are un hop mare de trecut în luna ianuarie, când va fi judecată cererea lichidatorului privind intrarea în faliment. Golea vrea însă să propună un nou plan de reorganizare. „Lucrez la modificarea planului de reorganizare, a mai spus Marin Golea. Sunt anumite active care pot fi valorificate, pentru a finanța activitatea curentă, până se hotărăsc acționarii dacă se implică”, a susținut administratorul special.

Lichidatorul a vândut deja câteva dintre mașinile clubului. Urmează licitație pentru un teren în zona comercială a municipiului Târgu Jiu și pentru cota parte din Hotelul Mina de la Rânca.

Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: