Gorj: Au ajuns primele doze de vaccin anti-Covid

Au ajuns primele doze de vaccin anti-Covid în județul Gorj. Peste 900 de doze au fost aduse, luni dimineața, de către Direcția de Sănătate Publică Gorj la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.
 

Directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian, spune că este vorba despre 975 de doze, acestea fiind împărțite în cele 8 centre de vaccinare din județ.

”În dimineața aceasta au ajuns 975 de doze, fiind vorba despre un necesar pentru 5 zile. Sunt aduse de la Craiova, de la Centrul Regional. Am deservit și zona Mehedinți. Le-am adus la sediul DSP, apoi le porționăm și plecăm cu ele spre celelalte centre de vaccinare. Sunt 8 centre de vaccinare”, a spus Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

Tot acesta spune că va începe și vaccinarea: ”Începe și vaccinarea. Prima dată va fi la Târgu Jiu. Dozele sunt în funcție numărul solicitărilor pe care le-am avut. Transportul se face cu mașina de frig, dar ne-au venit și niște lăzi frigorifice care mențin temperatura optimă”, a mai afirmat Stoian.

Prima persoană care se va vaccina anti Covid a fost directorul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Constantin Mădălin Dinu.

Vizualizări: 1,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: