Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Medic în vârstă de 34 de ani, răpus de Covid

Un medic radiolog de la spitalul din Drăgășani, județul Vâlcea, în vârstă de doar 34 de ani, a murit în noaptea de Revelion, după ce s-a infectat cu Covid-19.

Înainte de Crăciun, tânărul fusese acasă la părinții săi, în Olt, pentru a tăia porcul. La scurt timp, medicul a început să prezinte semne de răceală și transpira mult.

În ciuda stării de oboseală, Florin s-a prezentat la muncă în acel weekend, dar starea i s-a înrăutățit, rămânând fără gust. Luni, bărbatul a fost testat, iar rezultatul testului Covid-19 a fost pozitiv.

A fost tratat inițial la Spitalul Municipal Caracal, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Colentina din București. Medicul a decedat în noaptea dintre ani, vestea morții sale șocând întreaga comunitate.

Florin Onescu lucra împreună cu fratele său, tot medic, la spitalul din Drăgășani.

Vizualizări: 6,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: