Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cod portocaliu de inundații

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o avertizare de Cod portocaliu de inundații pe râurile din bazinele hidrografice Cerna – afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Caraş Severin), Jiu – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Sadu – amonte S.H. Rovinari, Gilort – bazin amonte S.H. Tg. Cărbuneşti (judeţul Gorj), Motru – bazin amonte S.H. Târmigani, (judeţele: Gorj şi Mehedinţi) și Coşuştea (judeţul Mehedinţi).

Avertizarea este valabilă în intervalul 04.01.2021, ora 18:00 – 05.01.2021, ora 12:00.

Personalul de specialitate al Administrației Bazinale de Apă Jiu din unitățile subordonate (Sistemele de Gospodărire a Apelor Dolj, Gorj, Mehedinți și S.H.I Petroșani) sunt pe teren și monitorizează cu atenție cursurile de apă, fiind pregătite să intervină în orice moment dacă situația o va impune.

Vizualizări: 1,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: