Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorj: Eliminat din examenul de Bacalaureat

Emoții pentru cei care participă la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă. Luni, elevii au susținut prima probă la Limba și Literatura Română.

Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, la prima probă s-au înscris 651 de candidați, dintre care 105 au absentat. Un elev din municipiul Târgu Jiu a fost eliminat din examen, deoarece a încercat să fraudeze prima probă.

”Astăzi a început sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Prima proba a fost la Limba și Literatura Română, fiind înscriși 651 de candidați, dintre care 105 au absentat. De asemenea, un singur elev a fost eliminat pentru tentativă de fraudă”, a spus Dana Constantinescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

La intrarea în sălile de examen, elevii trebuie să aibă masca de protecție pe care trebuie să o poarte pe întreaga perioada de susținere a probelor. Absolvenții au avut la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea subiectelor.

Vizualizări: 1,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: