Gorj: Prezență record în două secții de vot. Peste 100%!

Record de prezență la vot în două secții din județul Gorj. Duminică, puțin după ora 14.00, s-a depășit pragul de 100% în două secții de votare.

Este vorba de secția nr. 283, amenajată la Centrul de Îngrijire și Asistență Suseni, unde s-a înregistrat 108,36% prezență la urne. În total au votat 259 de persoane, dintre care 110 pe liste permanente, 53 pe liste suplimentare și 96 cu urna mobilă.

Și în altă secție s-a atins deja prezența de 100%. Este vorba de secția de la școala generală din satul Cerna Sat, comuna Padeș. Aici au votat mai mulți alegători decât cei înscriși pe listele electorale. Mai exact, au mers la urne 22 de alegători din cei 50 aflați pe listele permanente, alți 30 votând pe liste suplimentare. Așa se face că prezența la vot a ajuns la 104%.

Cele două secții au fost campioane și la votul din primul tur.

Prezență de peste 70% se mai înregistrează la secțiile de vot amenajate în incinta primăriei din Bălănești, la grădinița din Cârligei - Bumbești-Pițic, căminul cultural din Cîlnic, școala primară din Pinoasa, școala generală din Drăguțești, la căminul cultural din Iași – Drăguțești, școala Pîrîu de Vale – Godinești, căminul cultural Frătești – Lelești și la școala primară Brădiceni – Peștișani.

Până la ora 15.00, în județul Gorj votaseră circa 100 de mii de persoane, la urne fiind așteptați aproape 300 de mii de alegători.

Vizualizări: 4,868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: