Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cine sunt foștii parlamentari cu pensii speciale. Liberalii spuneau că le taie!

Liberalii ajunși la guvernare nu au tăiat pensiile speciale, așa cum s-au lăudat, dar nici măcar nu mai vorbesc pe acest subiect. „Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poți să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an”, spunea Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, în campania pentru europarlamentare. Acum, niciun cuvânt.

Ionuț Caragea (Pro România) a taxat lipsa de seriozitate a PNL. “Au deja o lună jumate de guvernare și nu se mai aude nimic despre pensiile speciale. Las si eu aici o listă cu foștii parlamentari de Gorj care încasează sume foooarte frumoase de bani datorită pensiei speciale. În judetul Gorj suma lunară platită de statul român spre pensiile speciale în luna octombrie este de 38.689 lei”, a scris Ionuț Caragea pe pagina de socializare.

Cei 8 fosti deputati sunt :
Stefan Popescu Bejat - PD - 3 mandate
Ion Florescu - PSD - 2 mandate
Vasile Popeanga - PSD/PNL - 2 mandate
Dan Ilie Morega- PNL - 1 mandat
Gheorghe Gorun - PNTCD - 1 mandat
Ion Mocioi -PRM- 1 mandat
Pantelimon Manta - PC - 1 mandat
Constantin Drumen - PNTCD - 1 mandat

Cea mai mare indemnizație primită de un fost parlamentar de Gorj este 8.581 lei pe lună.

Vizualizări: 3,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: